Profil Syarikat

Sejak pertubuhannya pada tahun 1998, Cerdas Jaya Enterprise Sdn Bhd telah menjadi salah satu perintis pengeluaran kad plastic dan memenuhi keperluan dan permintaan untuk kad plastik di Malaysia dan luar negara. Pelangan kami terdiri daripada bank, institusi kerajaan dan koporat, kelab golf, hotel dan organisasi pendidikan. Kami mempunyai pengalaman dan pengetahuan yang meluas mengenai kad kunci hotel, tag beg, kad ahli dan kemudahan, kad pengenalan, pas pertunjukan, program amal dan sebagainya.

Melalui pengalaman serta maklum balas daripada pelanggan, kami sentiasa mempelbagaikan produk-produk kami. Dan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik dan produk berkualiti tinggi, kami sering memperbaharui teknologi dan dan menaik tarafkan kemahiran pekerja kami.

Berasaskan nilai perniagaan di atas, kami berjaya mengekalkan rekod yang terbukti di dalam perkhidmatan dan kualiti produk kami. Sebab itulah, pelanggan kami sentiasa berpuas hati dengan perkhidmatan dan produk kami. Malah, hampir semua pelanggan telahpun berurusan lama dengan kami.

lokasi

Dapatkan di Touch